Bliv medlem af SOK & DOK!

Når man har interessen for orkidéer i både natur og kultur, vil det være en rigtigt god idé at melde sig ind i Sjællands Orchidé Klub - og derigennem også i Dansk Orchide Klub. Prisen er bestemt overkommelig - også for et husstands-medlemskab.

Det kan gøres via Dansk Orchidé Klubs hjemmeside - Indmeldelse.
- NB!
Dette er det direkte link til tilmeldelses-siden - ikke til selve DOK's hovedside på www.orkideer.dk.

Husk at være meget præcis med navn og adresse i begge tilfælde - og husk altid at melde en eventuel senere adresse-ændring.

Som medlem er man velkommen til at deltage i klubbens månedlige møder, hvor man kan møde ligesindede og høre spændende foredrag; få spændende orkidéer at se - vise sine planter frem til de øvrige medlemmer og få dem bedømt - og meget andet.
Man kan også få sine egne, smukke planter med på klubbens udstillinger, hvis timingen er i orden og planterne blomstrer i udstillingsperioden.

Man modtager 6 gange om året klubbens tidsskrift "Orkideer", som udgives af Dansk Orchide Klub i samarbejde med Norsk Orkide-forening.
I tidskriftet findes altid artikler om orkidéer og informationer om alle lokalklubbernes arrangementer af forskellig art.
Indkaldelse til generalforsamling med videre fra DOK kan også findes i bladet - og på lokalklubbernes hjemmesider.

SOK's egne arrangementer - og andre vi deltager i - annonceres naturligvis også på denne hjemmeside.


Foto: Kenth Esbensen 2004
Cycnoches chlorochilon

Orchis militaris
Foto: Hans Jørgen Staugaard

Neotinea ustulata
Foto: Hans Jørgen Staugaard

Potinare Kat-E-Sun "Da Yang"
Foto: Kenth Esbensen

 


Sjællands Orchidé Klub 2013